25 Martie 2013 publicat în Retete culinare 23 share-uri

Va prezentam 5 retete de ciorbe pe care le puteti prepara in timpul postului. Sunt ciorbe usoare, foarte sanatoase, preparate din legume proaspete.

Ciorba de ciuperci pleurotus

O ciorba extrem de gustoasa si sanatoasa, ideala pentru zilele de post.

Ciorba de praz

Ciorba de praz- un deliciu in timpul postului si nu numai.

Ciorba de legume cu paste

E o ciorba satioasa din cauza pastelor si este tare gustoasa, ca sa nu mai zic ca e si super simpla de gatit. Nu mai ramane decat sa va zic ce am pus in ea si sa va urez o saptamana frumoasa!

Ciorba de stevie

Bogata in antioxidanti, minerale, fibre si vitamine, ciorba de stevie constituie un excelent pranz. Ajuta la detoxifierea organismului, il remineralizeaza si vitaminizeaza, il hidrateaza si ii intinde o mana digestiei. Saraca in grasimi, ciorba de stevie este si saraca in calorii, poate fi servita cu brio in post, dar si in regimul vegetarian pe care multi il imbratiseaza in ultima vreme.

Ciorba taraneasca

O reteta de ciorba cu multe legume si plina de vitamine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri