19 Martie 2013 publicat în Retete culinare 3 share-uri

Postul Pastelui, cel mai lung post de peste an, a inceput de cateva zile. Garbo va ofera cateva idei de retete de post pe care puteti prepara cu legume de sezon: stevie, spanac, urzici si leurda.

Cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei

Va propunem o reteta gustoasa, excelenta pentru zilele de post.

Supa-crema de spanac

Sora geamana a pilafului de spanac, are aproximativ aceleasi ingrediente, doar ca este mai lunga si mai subtire, cu un gust aromat dat de nucsoara presarata la sfarsit, o mancarica de primavara, colorata ca o pajiste vesela si explodand de vitamine. Excelenta de consumat in Postul Pastelui.

Urzici batute

A inceput sezonul urzicilor. Le puteti preparara in perioada postului, dar si in zilele in care nu postiti. Sunt excelente cu ou, sau cu slanina afumata sau cu carnat afumat, ciorba de urzici, placinta de urzici, tarta cu urzici. Va prezentam o delicioasa reteta de urzici batute.

Salata de leurda

O salata plina de vitamine, numai buna pentru acest inceput de primavara. Leurda mai poarta numele de usturoita, usturoi salbatic, usturoi de padure sau usturoiul ursului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Piure de stevie

O mancare excelenta pentru primavara, bogata in nutrienti si usor de digerat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri