ghid pentru o viaţă împlinită

Supa-crema de usturoi copt

Supa aceasta este absolut divina! Iar daca sunteti iubitori de usturoi, nu aveti voie sa o ratati

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de usturoi copt:

  • 2 capatani de usturoi
  • 3 cartofi medii
  • sare, piper
  • 2-3 linguri de smantana
  • salvie
  • aprox. 700 ml apa
  • paine prajita

Mod de preparare supa-crema de usturoi copt:

Curatati usturoiul. Curatati si cartofii si ii taiati cubulete. Puneti usturoiul si cartofii intr-o oala in care puteti prepara supa, dar pe care puteti sa o si puneti la cuptor, turnati peste 1 cana cu apa (aprox. 200 ml), adaugati cateva frunzulite de salvie si dati la cuptor cam o ora, pana scade apa si cartofii devin aurii.

Scoateti oala de la cuptor, pasati cartofii si usturoiul si mai adaugati o jumatate de litru de apa, putina smantana si lasati sa mai dea o data in clocot pe aragaz.

Se serveste cu paine prajita.

supa-crema de usturoi

Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa-crema de usturoi copt.