ghid pentru o viaţă împlinită

Aripioare de pui picante cu salata de castraveti

Arata bestial asa ca imediat am trecut-o pe "to do list".

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru aripioare de pui picante cu salata de castraveti:

  • aripioare de pui
  • sare
  • piper, boia
  • castraveti
  • ceapa verde
  • sare, otet, ulei

Mod de preparare aripioare de pui picante cu salata de castraveti:

Se taie coaja castravetilor, ii feliem subtire, ii punem intr-un bol, ii saram si ii lasam putin sa lase apa. Adaugam apoi ulei, putin otet si ceapa verde, potrivim gustl cu sare, piper. In reteta orginara era si ardei iute feliat subtire, mie nu-mi place, asa ca n-am pus.
Se incinge cuptorul la 220grade C. Eu n-am folosit cuptorul, ci grilul de aragaz, ma indoiesc ca ieseau mai bine la cuptor.
Saram si piperam aripioarele. Daca folosim cuptorul, le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le coacem la cuptor timp de cca 20 de minute. Eu le-am pus pur si simplu pe gril.
Dupa douazeci de minute, le luam si le pudram cu boia (ungeti-le cu putin ulei daca nu se prinde) si se mai coc 10 minute sau pana sunt facute.

aripioare de pui

Cititi mai multe retete pe blogul: http://casutalaurei.blogspot.com

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aripioare de pui picante cu salata de castraveti.


Discutii despre Aripioare de pui picante cu salata de castraveti

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.