ghid pentru o viaţă împlinită

Friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin

O reteta simpla, dar cu un gust extrem de aromat.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:

  • aprox 500 gr ceafa de porc (dar puteti folosi orice fel de carne de porc)
  • 2 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • aprox 250 ml apa
  • 2 crengute proaspete de rozmarin
  • sare si piper

Mod de preparare friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:

Am condimentat bucata de carne - am avut si noroc de carne de porc de casa.

Am tocat ceapa inele si am imprastiat-o intr-un vas de yena (care are si capac). Am pus carnea peste patul de ceapa, am adaugat usturoiul, rozmarinul si am turnat langa vinul si apa.

Am acoperit vasul si l-am dat la cuptor, la foc mic, cam o ora jumatate.

L-am servit cu pireu pentru a putea incorpora tot sosul delicios din vas!

friptura de porc

Pofta buna!

O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin.