O reteta simpla, dar cu un gust extrem de aromat.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:

  • aprox 500 gr ceafa de porc (dar puteti folosi orice fel de carne de porc)
  • 2 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • aprox 250 ml apa
  • 2 crengute proaspete de rozmarin
  • sare si piper

Mod de preparare friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:

Am condimentat bucata de carne - am avut si noroc de carne de porc de casa.

Am tocat ceapa inele si am imprastiat-o intr-un vas de yena (care are si capac). Am pus carnea peste patul de ceapa, am adaugat usturoiul, rozmarinul si am turnat langa vinul si apa.

Am acoperit vasul si l-am dat la cuptor, la foc mic, cam o ora jumatate.

L-am servit cu pireu pentru a putea incorpora tot sosul delicios din vas!

Pofta buna!

O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri