28 Aprilie 2014 publicat în Retete culinare 32 share-uri

Imi place la ea combinatia de salata cu lapte, ou si slanina! Si desi este o supa de primavara, ea satisface poftele de grasimi ale organismului si in plina iarna.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa de salata:

  • 1 capatana de salata
  • o bucata de slanina
  • 1 lgt boia
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • jumatate de litru de lapte
  • 2 litri de apa
  • 3 oua
  • marar/cimbru
  • sare

Mod de preparare supa de salata:

Slanina se pune in oala si se caleste la foc mic pana lasa untura si se rumeneste. Atunci se adauga ceapa tocata si usturoiul, iar cand ceapa a devenit sticloasa se presara boiaua. Mai lasati un minut pe foc si stingeti cu lapte.
Adaugati salata taiata fideluta, completati cu apa, potriviti la gust cu sare (atentie si la sarea pe care o lasa slanina), adaugati 1-2 crengute de cimbru si lasati sa fiarba incet.

Intre timp, bateti ouale si prajiti-le intr-o tigaie. Lasati sa se raceasca omleta si apoi o taiati in fasii sau cubulete.

Cand supa a dat in clocot, adaugati mararul si omleta taiata cubulete.

Luati de pe foc si serviti cu pofta.

Pe blogul amainbucatarie.blogspot.ro veti descoperi si alte retete delicioase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri