ghid pentru o viaţă împlinită

Spaghetti all'Arrabbiata

Excelente, cu muuult sos picant si cu usturoi din plin.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru spaghetti all'Arrabiata:

  • 200 g paste (am folosit spaghetti, dar si penne sunt foarte bune)
  • o conserva rosii decojite in bulion (400 g)
  • 3-4 catei de usturoi
  • un praf de boia iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • optional: parmezan ras, patrunjel tocat marunt

Mod de preparare spaghetti all'Arrabiata:

Fierbem pastele conform instructionilor, le scurgem si le pastram calde. Intr-o tigaie neaderenta, incalzim uleiul de masline si calim 1-2 minute usturoiul pisat sau tocat foarte marunt. Fiti pe faza, usturoiul nu trebuie sa se coloreze decat foaaaarte putin, dupa care adaugam rosiile tocate marunt, impreuna cu sosul lor, boiaua, sarea si piperul. Fierbem sosul cateva minute la foc mediu, apoi amestecam cu pastele si impartim bunatatea in farfurii. Putem presara pe deasupra patrunjel proaspat tocat sau parmezan ras. In oricare din variante sunt de vis.

spaghete

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Spaghetti all'Arrabbiata.