Va prezentam o delicioasa supa de taitei si legume. Foarte usoara si hranitoare.

Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente necesare pentru supa de taitei:

Spate si aripi de pasare, 5 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 radacina telina, piper boabe, 1 ceapa mica, 3 catei usturoi, cateva seminte de chimen, vegeta, sare, 1 legatura patrunjel verde.
Taitei de casa, sau o punga de taitei subtiri ,,monte banato,,(eu pe acestia ii folosesc).

Mod de preparare supa de taitei:

Se opareste carnea, se spala bine, se pune la fiert in 4 litri apa. Se spumeaza daca e nevoie. Cand incepe sa fiarba supa, se adauga zarzavatul, curatat, spalat, fierbem la foc domol, agaugam vegeta spre sfarsitul procesului de fierbere. Cand carnea si zarzavatul sunt fierte(la pasare din comert cam 1 ora, la cea de casa mai mult), se ia oala de pe foc, se lasa 10 minute sa se aseze supa, apoi se strecoara in oala curata.
Separat, in apa cu sare fierbem taiteii de casa sau din comert, respectand timpul de fierbere(se stie ca acestia nu se fierb mult), se clatesc cu apa rece, se strecoara, apoi se pun in supa. Astfel supa va fi limpede. Presaram patrunjel verde tocat in farfurie cand servim. Zarzavatul se poate folosi la salata de boeuf.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

O reteta propusa de blogul dulcesarat.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri