ghid pentru o viaţă împlinită

Pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie

O delicioasa friptura de pui cu legume si varza rosie.

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:

  • 5-6 pulpe de pui
  • piper & boia
  • 1 morcov mare
  • 1/2 praz (partea alba mai ales)
  • 1 ardei rosu
  • 1 kg de varza rosie
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare

Mod de preparare pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie:

Am tocat morcovul si prazul inele, ardeiul cubulete si le-am imprastiat in tava. Am condimentat pulpele cu sare, piper si boia, le-am pus peste legume, le-am stropit cu putin ulei si le-am dat la cuptor la foc mic pana s-au rumenit.

Cat puiul a fost la cuptor, am calit ceapa intr-o cratita si am adaugat varza taiata fideluta, impreuna cu o jumatate de cana cu apa. Am potrivit la gust cu sare si piper, am pus cam o lingurita de cimbru uscat si l-am tinut pe foc pana s-a inmuiat varza.

Am servit varza cu legumele si puiul de la cuptor.

Atentie! Daca faceti varianta la cuptor sa va asteptati ca varza rosie sa coloreze carnea.

pulpe de pui la cuptor

Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie.