O reteta e atat de simpla si se anunta atat de savuroasa incat n-am rezistat tentatiei sa o incerc. Aceasta reteta se poate gati si iarna dar cu bulion sau pasta de rosii.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa de rosii cu busuioc:

  • cativa catei de usturoi
  • busuioc proaspat
  • rosii (vreo sase bucati)
  • putin ulei

Mod de preparare supa de rosii cu busuioc:

Taiem cateii de usturoi cat mai marunt si ii punem la calit in ulei incins. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugam si trei sferturi din frunzele de busuioc taiate marunt. Jamie a luat rosiile si le-a zdrobit intr-un bol, (eu am preferat sa le fac suc in robot) si le-a turnat peste ulei cu usturoi si busuioc. Am asteptat sa dea in clocot, mestecand din cand in cand.
Este momentul sa turnam si niste apa, eu am pus cam o cana (vroiam o supa mai groasa), depinde si cat de fluida vreti supa la final. Am potrivit-o cu sare si piper. Am adaugat restul de busuioc tocat marunt. Am gustat. Verdict: delicioasa.
Am turnat-o in farfurie si am gustat-o iar. Ei bine, desi am zis ca fara paine, a trebuit sa admit ca se simte nevoia. Stia maestrul bucatar ce stia. Asadar am pus la prajit o felie de paine pe care am maruntit-o, apoi, in supica aburinda.
Mie una mi-a placut la nebunie. Si dureaza doar zece minute sa fie gata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Mai multe retete delicioase pe blogul: https://casutalaurei.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri