ghid pentru o viaţă împlinită

Ciorba toscana de fasole boabe

Ciorba asta este extrem de simpla si usoara, cu un numar mic si banal de ingrediente. Va marturisesc ca nu aveam cine stie ce asteptari de la reteta asta, dar cand am gustat-o am fost de indata cucerita.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba toscana de fasole boabe:

  • 1/2 kg fasole alba boabe
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 3 catei usturoi
  • sunca de porc (eu am folosit ceafa pentru un plus de grasime)
  • 5 linguri pasta de tomate
  • rozmarin
  • oregano
  • sare si piper

Mod de preparare ciorba toscana de fasole boabe:

Am pus de dimineata fasolea la fiert si am scurs-o de prima apa, lasand pentru ciorba doar a doua apa in care au fiert.

Intr-o tigaie am calit ceapa, usturoiul si morcovii pana s-au inmuiat.

Intre timp am tocat ceafa de porc si am daugat-o peste fasole. Am adaugat apoi si ceapa calita cu usturoiul si morcovii.

Am adaugat pasta de tomate, condimentele, am potrivit la gust, si l-am mai lasat sa fiarba 30-40 de minute.

ciorba toscana de fasole boabe

Pentru mai multe retete vizitati blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba toscana de fasole boabe.

Retete culinare similare