ghid pentru o viaţă împlinită

Ciorba de gaina cu taitei de casa

O delicioasa supa de gaina cu taitei preparati in casa. Excelenta in zilele racoroase de iarna.

Timp de preparare: aprox 2 - ore

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru ciorba de gaina cu taitei de casa:

  • 1/2 patrunjel
  • 1/2 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1-2 ardei rosu
  • 1-2 ardei alb
  • o bucatica telina
  • 2-3 morcovi
  • 1 gaina
  • apa
  • sare
  • suc de rosii
  • bors
  • leustean sau frunze de telina

Pentru taitei : un ou, sare, faina

Mod de preparare ciorba de gaina cu taitei de casa:

Se spala si se pune la fiert gaina cu sare ( + o ceapa intreaga, si cate o bucata de albitura). Legumele se spala si se taie bucatele mici. Oul se bate putin, se adauga sarea si faina pana devine un aluat, apoi se intinde bine si se lasa la uscat, dupa care se taie fideluta. Dupa ce a fiert carnea, se adauga legumele, si dupa inca putin timp si taiteii. Cand e aproape gata se pune suc de rosii si bors dupa gust, iar apoi verdeata taiata marunt cand stingem focul.

Citeste si:

ciorba de gaina

O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de gaina cu taitei de casa.


Discutii despre Ciorba de gaina cu taitei de casa

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.