Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri cu rahat:
- 1 pachet de unt
- 1 cana cu miere (200 de grame de miere)
- forme pentru fursecuri (se gasesc in comert)
- 2 oua de gaina
- 1 ceasca de lapte
- coaja de la o lamaie,
- 2 pliculete cu zahar vanilat
- 300 grame de faina alba
- 1 plic de praf de copt
Mod de preparare fursecuri cu rahat:
Se amesteca untul cu mierea si cu cele doua oua. Se varsa apoi laptele cald, se face o pasta, se adauga faina (in faina folosita se adauga praful de copt nestins). Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se face o coca, aluatul se lasa in frigider o jumatate de ora. Apoi se intinde aluatul, se taie in forme. Fursecurile se pot orna cu bucatele de rahat turcesc, nuci sau alune zdrobite.
Se presara faina intr-o tava termorezistenta, in acest timp se preincalzeste cuptorul, dupa care se pun fursecurile in tava, care vor sta in cuptorul cald, la foc moderat, o jumatate de ora.
Pofta buna sa aveti!
Aceasta reteta a fost propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie