Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de zarzavat cu afumatura:
- 300-400 g varza proaspata
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 ceapa mica
- 1 bucata mica radacina patrunjel(eu am avut o radacina f. mare de patrunjel si am taiat o bucatica din ea)
- 400 g coaste afumate de porc (puteti folosi orice carne afumata)
- 200 g carne porc proaspata (optional)
- 330 ml bulion (atata are sticla mea)
- 6 rosioare congelate (optional)
- patrunjel verde
- sare
- smantana (optional)
Mod de preparare ciorba de zarzavat cu afumatura:
Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge focul si se presara verdeata. Se poate servi cu smantana adaugata in farfurie. E foarte gustoasa cu ceapa rosie! Timpul pt preparare este de aproximativ 2 ore, timp necesar fierberii afumaturii.
Pentru a descoperi si alte retete vizitati blogul dulcesarat.blogspot.ro
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie