3 Ianuarie 2013 publicat în Retete culinare 18 share-uri

O supa delicioasa, calda, aromata, pentru zilele reci de iarna.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de legume cu ghimbir:

  • 1-2 linguri cu ghimbir ras
  • sare dupa gust
  • apa pentru fiert
  • 3 morcovi mari
  • 3 cartofi medii
  • 2 radacini de telina mici
  • 1 legatura de patrunjel tocata marunt
  • 2 radacini de patrunjel potrivite
  • 2 radacini de pastarnac medii
  • 1 sfecla rosie medie
  • 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
  • putina verdeata de decor

Mod de preparare supa-crema de legume cu ghimbir:

Se spala si se curata legumele, se pun intr-o oala, la fiert. Se adauga sare dupa gust si apa cat sa acopere legumele. Se adauga ghimbirul si uleiul. Inainte de final, se paseaza legumele cu blenderul pana ce se obtine o supa cremoasa. Se potriveste cu sare si se presara putina verdeata prospat tocata (1 legatura de patrunjel).



Se poate servi cu crutoane.

Pofta buna!


O reteta oferita de blogul ideidelicioase.blogspot.ro


O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri