ghid pentru o viaţă împlinită

Pulpa de porc la cuptor

Pentru masa de Craciun bagati rapid la cuptor o bucata de pulpa de porc condimentata si aveti garantat un pranz delicios.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pulpa de porc la cuptor:

  • 1 kg pulpa de porc
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper
  • oregano, maghiran, roinita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • ulei de masline

Mod de preparare pulpa de porc la cuptor:

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper. Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora. Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.
Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.
De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.
Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.
Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.
Scoatem din cuptor si feliem.
Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim.

pulpa de porc la cuptor

Pentru a descoperi alte retete interesante accesati blogul timeaioo.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pulpa de porc la cuptor.