Pentru masa de Craciun bagati rapid la cuptor o bucata de pulpa de porc condimentata si aveti garantat un pranz delicios.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pulpa de porc la cuptor:

  • 1 kg pulpa de porc
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper
  • oregano, maghiran, roinita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • ulei de masline

Mod de preparare pulpa de porc la cuptor:

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper. Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora. Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.
Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.
De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.
Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.
Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.
Scoatem din cuptor si feliem.
Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează

Pentru a descoperi alte retete interesante accesati blogul timeaioo.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri