ghid pentru o viaţă împlinită

Piept de pui italienesc

Piept de pui cu rosii si cascaval... Delicios!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru piept de pui italienesc:

  • un piept de pui
  • 5 cartofi
  • 200 gr cascaval
  • sare, piper
  • o rosie
  • busuioc
  • 50 gr unt

Mod de preparare piept de pui italienesc:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui se taie pe din doua, se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Se topeste untul intr-o tigaita si se prajeste apoi pieptul de pui.
Cand e aproape gata, se aseaza cate 2 felii de rosii (sau una daca e rosia mare) pe fiecare bucata de piept si se presara din nou busuioc. Cascavalul se taie si el felii si se aseaza peste rosii.
Se mai lasa tigaia pe foc cu capac, pana se topeste cascavalul.
Pieptul de pui italian se serveste cu cartofii fierti (natur) peste care presaram busuioc.
Pofta buna!

piept de pui italienesc

O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui italienesc.