ghid pentru o viaţă împlinită

Muschiulet de porc la cuptor

Este o reteta usor de realizat si foarte delicioasa.

Timp de preparare: 50-60 min - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru muschiulet de porc la cuptor:

  • un muschiulet de porc
  • sos de rosii
  • cimbru
  • ulei masline
  • piper
  • sare
  • vin rosu
  • usturoi

Mod de preparare muschiulet de porc la cuptor:

Muschiuletul de porc se marineaza de seara cu un amestec din: ulei de masline, piper, cimbru, sare, vin, usturoi.
Compozitia se intnde pe toata portiunea muschiului si se inveleste in folie, apoi se da la frigider.
A doua zi se pune la cuptor la o temperatura de 170 g. Cand este aproape gata, se face un amestec din sos de rosi si un pic de ulei si se unge suprafata muschiulu, ii da o culoare frumoasa, sa nu mai zic de gust :)
Eu am crestat muschiul si am pus si cateva bucatele de bacon, e optional, dar ii da un gust deosebit.

Citeste si:

muschiulet de porc la cuptor

O reteta propusa de: (garbo_3687)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Muschiulet de porc la cuptor.


Discutii despre Muschiulet de porc la cuptor

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.