ghid pentru o viaţă împlinită

Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie

Este o reteta foarte delicioasa si usor de facut.

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie:

  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sare
  • 5 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 1/2 pahar cu apa
  • 6 pulpe de pui
  • 0,5 kg morcovi
  • 1 conserva sau borcan mazare
  • sos rosii sau bulion

Mod de preparare Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie:

Intr-o cratita, puneti zaharul si sarea impreuna si lasati la caramelizat. Cand incepe sa se topeasca zaharul, amestecati putin sa nu se arda. Turnam apa si lasam pe foc mediu pana se topeste complet zaharul caramelizat.
Pulpele le spalati bine si aranjati intr-o tava de cuptor peste care turnam caramelul. Presarati peste carne piper si usturoiul. Le punem la cuptor preincalzit la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.
Morcovii se taie cubulete si se trag la tigaie impreuna cu mazarea si sosul de rosii. Adaugam sare si piper dupa gust

ciocanele de pui la cuptor

O reteta propusa de: IULIANA scinteie (iuliaiulia)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie.