Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru gratin cu piept de pui:
- 1 piept de pui
- 2 oua
- 200 g smantana
- 2-3 linguri ulei
- 100 g cascaval
- sare
- piper
- 1 lingura pesmet
Mod de preparare gratin cu piept de pui:
Pieptul de pui se taie in bucati mai mici, care se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se calesc in putin ulei, pana cand formeaza o crusta aurie. Se unge o forma termorezistenta cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se bat ouale cu sare, piper si se adauga smantana. Se aseaza bucatile de carne in tava si se toarna peste ele, sosul de smantana. Deasupra se presara cascavalul ras.
Se incinge cuptorul la 180 de grade si se coace gratinul timp de 25-30 minute.
Se serveste cald.
Pe blogul truedelights.ro gasiti mai multe retete delicioase.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie