ghid pentru o viaţă împlinită

Gulas de porc la wok

O mancare foarte buna pentru pranzul de duminica, mai ales daca aveti mancatori de carne de porc in casa.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru gulas de porc la wok:

  • 500 gr spata de porc
  • 1 ardei rosu
  • 3 cepe potrivite
  • sare si piper
  • 6 lingurite pasta de gogosari cu rosii
  • cimbru
  • oregano
  • 3 cani de apa
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare gulas de porc la wok:

Calim in uleiul incins ceapa si ardeiul tocat.
Carnea spalata o taiem cubulete si o punem in wok peste ceapa si ardei si calim cateva minute.
Punem 2 cani de apa si lasam la fiert la foc mic. Adaugam o jumatate lingurita sare si la fel si piper.
Daca mai e nevoie mai adaugam o cana de apa si lasam la fiert pana este fiarta carnea.
Spre final adaugam pasta de gogosari cu rosii si oregano si cimbru tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 minute.

gulas de porc

Servim cu piure de cartofi si salata de cruditati.
Sa aveti pofta!

Citeste si:

gulas de porc

Aceasta reteta a fost oferita de blogul timeaioo.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gulas de porc la wok.


Discutii despre Gulas de porc la wok

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.