Fragede si gustoase! Pulpe de pui cu pesmet si miere...

Timp de preparare: 70 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui cu miere:

  • 3 pulpe de pui (sau cate doriti)
  • o ceasca pesmet
  • o lingura paprica (bia dulce)
  • o lingura miere
  • o lingura unt topit
  • 30 ml ulei
  • o ceasca orez
  • un morcov
  • o ceapa rosie
  • un pumn patrunjel
  • 2 cesti apa
  • un ardei gras
  • un pastarnac
  • o felie de telina
  • piper, sare
  • unt pentru uns tava de cuptor

Mod de preparare pulpe de pui cu miere:

Se amesteca pesmetul cu paprica si sare. Intr-un alt vas se amesteca mierea cu untul topit in prealabil. Si se pregateste un vas de cuptor pe care-l ungem putin cu unt.
Pulpele de pui se taie pe din doua, se ung cu miere si unt si apoi se tavalesc prin pesmet. Se aseaza in tava si se lasa la cuptor 45-50 de minute, pana capata o nuanta maronie si se rumenesc.
Servim pulpitele cu miere cu un orez gustos cu diverse legume pe care-l pregatim asa:
Punem orezul la fiert cu 2 cani de apa si cu sare. Fierbem legumele legumele intregi si apoi le taiem cubulete mici, inafara de ardeiul gras si ceapa pe care le calim in putin ulei. Amestecam orezul cu toate legumele, condimentam si presaram patrunjel deasupra.
Pofta buna!

O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri