ghid pentru o viaţă împlinită

Piept de pui cu miere si portocala

Un adevarat rasfat al gustului!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu miere si portocala:

  • un piept de pui mare
  • o portocala (de fapt, cateva felii)
  • 3 linguri de miere
  • 2 lingurite de oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare piept de pui cu miere si portocala:

Pieptul de pui se imparte in doua bucati, se condimenteaza dupa gust, se unge bine cu miere, se presara oregano si se cresteaza (fiecare bucata se cresteaza in 2 locuri-vezi foto).
Portocala se curata de coaja si de partea alba cat mai bine, ca sa nu fie amara. Asezam cate o felie de portocala in crestaturile pieptului si dam la cuptor pentru 30 de minute.
Serviti cu garnitura de cartofi, ciuperci sau orez cu legume Eu am facut un piure rapid si am pastrat sosul pe care il lasa pieptul in combinatie cu mierea. Delicios!

piept de pui cu miere si portocala

O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!

Participa si tu!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui cu miere si portocala.