3 Decembrie 2012 publicat în Retete culinare 32 share-uri

Inima bucatariei romanesti o reprezinta ciorba si cred ca sunteti de acord cu mine. Va prezint o reteta de ciorba de cocos cu taitei de casa extrem de gustoasa si hranitoare.

Timp de preparare: 2 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de cocos cu taitei de casa:

  • 1 cocos
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1/2 radacina de telina
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • rosii cuburi
  • 2 litri de bors
  • taitel de casa
  • patrunjel sau leustean
  • sare

Mod de preparare ciorba de cocos cu taitei de casa:

Dupa ce am spalat pasarea foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa.
Cand cocosul a fost aproape fiert am adaugat peste el ceapa si radacinoasele curatate, spalate si taiate cubulete. Dupa 10 minute am pus ardeiul taiat si rosiile. Le-am lasat sa dea in cateva clocote si am pus borsul. Dupa ce s-a integrat si el in comunitate, am adaugat sarea si taitelul de casa facut din 2 oua, sare si faina.
Am lasat 2 minute sa fiarba, am presarat verdeata, am acoperit si am inchis focul.
Cea mai buna ciorba !
Ciorba este nedefinita, trebuie simtita si indelung degustata!



Pofta buna!
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!

Participa si tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri