ghid pentru o viaţă împlinită

Sprot pane cu parmezan

Am pregatit acest pestisor intr-o maniera foarte apetisanta.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sprot pane cu parmezan:

  • 800 g sprot
  • 100 g parmezan ras fin
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • 3 oua
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • ulei

Mod de preparare sprot pane cu parmezan:

Curatati pestele, spalati-l, scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper.
Treceti pestii prin faina, apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu parmezan si boia de ardei iute sau dulce, depinde de gusturi.
Incingeti intr-o tigaie mare, muuult ulei de floarea soarelui si puneti pestii astfel la prajit. Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.
Scoateti-i pe servetele absorbante, apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou, pe salata verde si serviti-i calzi, stropiti cu zeama de lamaie.

Deliciosi!:)

Pofta mare!

sprot pane cu parmezan

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!

Participa si tu!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sprot pane cu parmezan.