ghid pentru o viaţă împlinită

Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar

Iata o reteta de friptura de porc, facuta la gratar - chiar daca e facuta la gratarul de la aragaz. E o varianta sanatoasa de a gati carnea si e buna rau.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pulpa de porc la gratar cu sos de mustar:

Pentru friptura avem nevoie de:

  • 600 gr pulpa de porc
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • oregano
  • maghiran

Pentru sos:

  • 1capatana mica de usturoi
  • sare
  • 3 lingurite de ulei
  • 3 lingurite de mustar

Mod de preparare pulpa de porc la gratar cu sos de mustar:

Spalam bine carnea, o feliem si o batem usor. Pregatim apoi marinata amestecand toate ingredientele de mai sus. Dam fiecare bucata de carne prin marinata si lasam la rece timp de 1-2 ore. Asezam apoi carnea pe gratar si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.Pregatim sosul de mustar: pasam usturoiul si il frecam bine cu sare si ulei. Adaugam la final mustarul si amestecam. Simplu si gustos.
Servim cu piure de cartofi si sos de mustar cu usturoi.

friptura de porc cu sos de mustar

Aceasta reteta v-a fost recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar.