De cum a dat frigul, in familia noastra a inceput moda sandwich-urilor calde. Sunt perfecte pentru micul dejun pentru ca se prepara repede, sunt foarte gustoase si satioase. Acesta este cel mai simplu si banal

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sandwich cald de toamna:

  • felii de paine alba (o felie per portie)
  • felii sunca (o felie per portie)
  • cascaval sau mozzarella (circa 30 – 40 grame per portie)
  • rosii
  • ardei gras
  • ciuperci champignon spalate, curatate si feliate subtire
  • sare
  • piper

Mod de preparare sandwich cald de toamna:

Incingem cuptorul la 200 grade C.
Spala si curatam legumele, le feliem. Pregatim tava: fie o tapetam cu ulei si faina, fie folosim hartie de copt.
Asezam pe fiecare felie de paine cate o bucata de sunca si legumele; in mod normal, inainte de toate ung fiecare felie de paine cu putin unt dar acum n-am facut-o pentru ca rosiile proaspete vor contribui sigur la inmuierea feliei de paine.

Presaram sare, piper, punem deasupra feliile de cascaval /branza, coacem la cuptor cca 15- 20 minute. Ornam cu verdeata – busuioc, cimbru, rozmarim. Miam, miam, pofta buna!

Mai multe retete delicioase pe blogul casutalaurei.blogspot.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri