Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cotlete ardelenesti:
- 500 gr cotlet de porc
- 1-2 ardei
- 1 ceapa mare
- ulei
- patrunjel
- boia, sare, piper
- 1 blid de faina si 2 oua
Mod de preparare cotlete ardelenesti:
Cotletul se taie bucatele si se rumeneste in ulei (sau untura, daca se poate) si se sting cu apa.
In alta tigaie se calesc ardeii si ceapa, se adauga boia, piper si sare. Se stinge tot cu apa si dupa ce da in clocot se pune peste carne.
Din faina si oua (faina puneti cat e nevoie la 3 oua) framantati un aluat mai tare.
Intr-un vas puneti la fiert apa cu sare si puneti galustele la fiert. Cand au fiert galustele, adaugati-le peste carne.
La final adaugati si patrunjel verde.
Este o mancare simpla, destul de rapida si foarte gustoasa.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor