Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa de pui cu dovlecel:
- 1 piept de pui dezosat
- 1 ceapa
- 2 dovlecei potriviti
- 1 pastarnac
- 1 lingura ulei de masline
- o mana de taietei(eu folosesc de la Barilla pentru ca imi plac tare mult)
- patrunjel verde
- sare
- piper macinat
Mod de preparare supa de pui cu dovlecel:
Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala in care adaugam apa rece atata cat sa acopere carnea. Condimentam cu sare. Spumam si lasam carnea sa fiarba la foc potrivit. Intre timp ne ocupam de legume-curatam ceapa si pastarnacul si le crestam in patru.......dovleceii nu i-am curatat pentru ca erau tineri si nici seminte nu aveau asa ca i-am taiat direct cubulete mai mari .Cu circa 10 min. inainte de a fi carnea facuta adaugam legumele, uleiul, completam cu apa si potrivim de sare si piper.
Separat fierbem in apa cu sare taieteii.
La final tragem oala de pe foc, scoatem ceapa si pastarnacul si adaugam taieteii.
Servim asezonata cu patrunjel verde.
O reteta oferita de blogul mmihalache.blogspot.ro
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor