ghid pentru o viaţă împlinită

Supa de pui cu dovlecel

Este vara, este sufocant de cald,in bucatarie si mai cald, asa ca m-am hotarat sa fac ceva rapid si usor in acelasi timp.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa de pui cu dovlecel:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1 lingura ulei de masline
  • o mana de taietei(eu folosesc de la Barilla pentru ca imi plac tare mult)
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare supa de pui cu dovlecel:

Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala in care adaugam apa rece atata cat sa acopere carnea. Condimentam cu sare. Spumam si lasam carnea sa fiarba la foc potrivit. Intre timp ne ocupam de legume-curatam ceapa si pastarnacul si le crestam in patru.......dovleceii nu i-am curatat pentru ca erau tineri si nici seminte nu aveau asa ca i-am taiat direct cubulete mai mari .Cu circa 10 min. inainte de a fi carnea facuta adaugam legumele, uleiul, completam cu apa si potrivim de sare si piper.
Separat fierbem in apa cu sare taieteii.
La final tragem oala de pe foc, scoatem ceapa si pastarnacul si adaugam taieteii.
Servim asezonata cu patrunjel verde.

supa de pui cu dovlecel

O reteta oferita de blogul mmihalache.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de pui cu dovlecel.