9 August 2012 publicat în Retete culinare 2 share-uri

Pentru cei careadora musacaua, sa stiti ca puteti sa o gatiti si de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru musaca de post:

  • 0.5kg cartofi
  • 0.5 kg ciuperci(ghebe)
  • sos de rosii
  • 1 vanata
  • 1 cub margarina
  • 2 cepe,sare piper
  • 1 buc, cascaval de post sau br. tofu
  • 1 cana sos alb

Mod de preparare musaca de post:

Fierbem cartofii, apoi taiatii felii. Apoi caliti ciupercile sau ghebele cu ceapa,sare si piper.
Daca nu aveti felii de vinete in congelator, cumparati o vanata, feliati-o, presarati cu sare, lasati 20 min. apoi opariti in apa fierbinte , timp de 5 min.

Acum asamblam:

-ungeti un vas yena cu margarina

-apoi asezati un strat de cartofi felii

-urmeaza un strat de ghebe calite cu ceapa, iar deasupra sos de rosii

-puneti feliile de vinete

-faceti sosul alb din: apa, faina si un pic de delikat, putin piper

-turnati deasupra, apoi radeti cascaval

-dati la cuptor vreme de 30-40 min la foc mic.

Serviti cald, alaturi de muraturi.

Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul culinare cu fete istete.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri