ghid pentru o viaţă împlinită

Salata de vara cu rucola

Prima oara cand vei gusta rucola, simturile tale iti vor transmite un mesaj: Ceva este diferit. Dar continuati si veti descoperi un gust cu totul deosebit. Gustul sau putin iute, putin amar este cu adevarat fenomenal.

Prima oara cu temere sa o folosim la mancare, ne-am hotarat sa o punem intr-o salata. Vreau sa spun doar un cuvant: Gustos!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de vara cu rucola:

  • salata Iceberg – 1 buc,
  • rucola- o mana,
  • telemea de vaca – 200 gr,
  • rosii – 2 buc,
  • castraveti – 4 buc,
  • ulei – 2 linguri,
  • sare si piper dupa gust.

Salata de vara cu rucola - Modul de preparare:

1. La inceput spalam salata si rucola, le punem la scurs.

2. Intr-un vas rupem cu mainile salata, iar rucola o punem asa cum este. Spalam rosiile, castravetii si ii taiem cubulete. Taiem si telemeaua tot in cubulete, le aruncam pe toate in vas. Punem aprox. o lingurita rasa de sare uleiul si cu doua furculite amestecam usor salata.

Citeste si:

salata de vara cu rucola

Voila! Salata de vara cu rucola este gata, iar noi va poftim la masa!

O reteta recomandata de blogul culinare.tv

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de vara cu rucola.