Piept de pui cu piersici, o adevarata delicatesc culinara.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu piersici:

  • macaroane
  • 1 cutie conserva de piersici
  • 4 bucati piept de pui
  • 1 1/2 lingurita praf curry
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 cepe verzi

Mod de preparare piept de pui cu piersici:

1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu?

2 Scoateti piersicile din cutie si strecurati-le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar.

3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu sare, piper si curry si le prajiti intr-o tigaie pana se patrund bine.

4 Intre timp, pe un gratar (sau o tigaie) prajiti si jumatatile de piersici intr-o lingura de ulei.

5 In tigaia si uleiul ramas de la prajirea pieptului de pui aruncati o mana de ceapa verde si stingeti cu sucul de la piersica. Sosul astfel obtinut il turnati peste friptura.

O reteta propusa de blogul Amainbucatarie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri