13 Iunie 2014 publicat în Retete culinare 4 share-uri

Salata de fructe exotice este desertul preferat de cei cu gusturi “mediteraneene”. Aceasta salata de fructe o puteti servi invitatiilor dvs sau chiar partenerului de viata. Trebuie specificat ca are un continut mic de alcool, vin alb, vodka si esenta de room pentru aroma.

Dificultate: redusa

Ingredientele de care aveti nevoie pot varia in functie de gusturi, insa noi va prezentam o combinatie de fructe “sigura”: trei pepeni galbeni, o cutie de fructe exotice din compot, un kiwi, o mandarina, o banana, 150 ml de vin alb de calitate, 30 ml de vodka, 5-6 picaturi esenta de rom in functie de gust si topping.

Modul de preparare este la indemana oricui. Se aleg doi pepeni galbeni, bine copti. Se taie in jumatate in asa fel incat sa formati 4 cupe. Daca nu stau, se taie la baza putin din coaja. Se curata de seminte. Al treilea pepene se curata, iar miezul se taie cubulete. Intr-un castron se amesteca compotul de fructe exotice, banana taiata rondele, kiwi-ul taiat cuburi, feliile de mandarina, cuburile de pepene, vinul, votca si esenta. Se lasa cam 10-15 minute, pana lasa zeama si se patrund fructele, apoi se pune compozitia in cupele de pepene galben. Se serveste rece, ornata cu topping /frisca.

O reteta oferita de blogul culinare.tv


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri