15 Mai 2012 publicat în Retete culinare 10 share-uri

Se cheama Turbo Express deci, are un gust incredibil de bun si o textura foarte satioasa. Este o o licoare gustoasa si sanatoasa din fructe si legume.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare bautura sanatoasa:

  • 1 sfert de ananas
  • 1 jumatate de tulpina apio
  • 1 jumatate de castravete mijlociu
  • 1 mana de frunze de spanac
  • 1 sfert de lamaie verde fara coaja
  • 3 mere
  • 1 sfert de avocado

Mod de preparare bautura sanatoasa:

Cu exceptia indragitului avocado, am stors toate ingredientele enumerate. A rezultat aproape 1 jumatate de litru de suc delicios, pe care l-am combinat in blender cu avocado si cateva cuburi de gheata.
Dintre toate ingredientele, vreau sa ma opresc asupra castravetelui, ruda cu pepenele verde si leguma cu pozitia cea mai inalta in topul alimentelor alcalinizante. Are un continut mare de apa si unul mic de zaharuri si este cunoscut pentru efectele spectaculoase de curatare a rinichilor. Pentru frumusete, tezaurul cel mai de pret al castravetelui sta in coaja care e bogata in clorofila si mai ales in silicon. Un aport ridicat de silicon prin alimentatie duce la intinerirea tenului - tesutul conjunctiv contine la nivel molecular silicon, care-i asigura elasticitatea. Si sanatosi, si frumosi!!!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Nota bene: ca sa nu inlatur ce era mai bun curatand coaja castravetelui, inainte de a-l stoarce l-am spalat foarte foarte bine si l-am frecat si cu bicarbonat de sodiu. Daca l-as fi cules din gradina mea, nu ma mai agitam atat... C'est la vie:-)

O delicioasa reteta propusa de blogul Crazy Good Raw.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri