29 Aprilie 2012 publicat în Retete culinare 24 share-uri

Un aperitiv care merita incercat inaintea fiecarui pranz copios, caci ajuta digestia gratie fibrelor.

Timp de preparare: 10 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de sfecla rosie:

  • Nu aveti nevoie decat de cateva frunze de salata verde(pentru decor), cateva lingurite cu otet din vin rosu, un pic de sare si 3-4 sfecle rosii

Mod de preparare salata de sfecla rosie:

Sfecla se da pe razatoare, pe razatoarea marunta, se amesteca cu sare, otet din vin rosu. Daca vreti salata sa fie aromata, ii puteti adauga ulei de masline. Cand ati terminat salata, o aranjati frumos pe un patou, se poate aseza pe un pat format din frunze de salata verde.



Pofta buna!



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri