25 Aprilie 2012 publicat în Retete culinare 18 share-uri

Un desert extraordinar de ciocolata.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bomboane de ciocolata:

  • 100 g ciocolata neagra

Pentru umplutura:

  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g margarina Rama
  • 100 g ciocolata neagra sau cu lapte
  • cateva picaturi de esenta rom
  • afine din afinata

Mod de preparare bomboane de ciocolata:

Pentru invelis - Se topeste ciocolata. Ungeti,cu pensula, formele din silicon cu un strat de ciocolata , lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata.

Pentru umplutura - topim ciocolata, adaugam frisca, margarina Rama si esenta. Amestecam pana la omogenizare .
Turnati crema in forme cu ajutorul unei lingurite si adaugati 2-3 afine la fiecare bomboana.
Lasati sa se raceasca, apoi sigilati bomboanele cu un strat de ciocolata.

Sunt delicioase si superbe !




O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri