2 / 6

Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin:

Aveti nevoie de cateva felii de carne de porc, pe care le sarati, le treceti prin faina si le prajiti in ulei incins impreuna cu o ceapa tocata. Stingeti cu o cana de vin rosu in care ati amestecat 2 lingurite de mustar dijon. Lasati sa fiarba si dupa aproximativ 15 minute adaugati si un mar mare taiat felii. Cand s-a patruns si marul, ingrosati sosul cu cateva linguri de smantana si asezonati cu putin piper si rozmarin.

Serviti cu cartofi fierti.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri