Desi carnea de porc este foarte grasa, daca se alege muschi si se inlatura grasimea vizibila, nu se foloseste mult ulei sau grasmi saturate, meniul este bun.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente friptura de porc cu legume la cuptor:

  • coltlete de porc (1 kilogram)
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 cartofi
  • 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper

Mod de preparare friptura de porc:

Carnea se spala cu apa rece, se sareaza, se presara piper si se da deoparte. Intre timp se curata cartofii si ardeiul. Se vor taia felii, de la ardei se inlatura semintele si peretii interior albi, care sunt amari.Intr-o tava termorezistenta, numai buna pentru friptura la cuptor, se unge cu putin ulei, se adauga legumele, carnea printre ele, se mai poate adauga adauga (cat sa stea carnea si sa nu se arda) sare si piper. Se baga in cuptor, unde flacara trebuie sa fie medie. Va sta aici 1 ora. Intre timp se stropeste cu sosul din tava si se intoarce pe ambele parti pentru a se fragezi.



Pofta buna!


O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri