ghid pentru o viaţă împlinită

Pastrav pe pat de legume

Nu stiti ce sa mai gatiti astazi? Ce ziceti de peste pe pat de legume, la gratar? Suna yummy, nu? Haideti sa incepem, zic!

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pastrav de pe pat de legume:

  • 1 rosie
  • 1/2 de vanata mica
  • 1 pastrav de 300-400 de grame
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare pastrav cu legume:

Pestele se spala (se cumpara peste proaspat), se spala bine cu apa rece. Se tanponeaza cu un servetel de hartie.
Se unge cu ulei de masline, se sarea si se presara piper alb macinat. In prealabil, vanata se spala, se taie in rondele, rosia, asemenea.
Intai, legumele se parlesc pe gratar, se ung si ele in prealabil cu ulei de masline si sare si se dau cu piper. Daca mai este loc pe gratar, in alta parte, nu peste legume, se aseaza si pestele. Se intoarce din cand in cand, ca si la legume. Pestele se ia cu o paleta, se aseaza pe patul se legume si se poate servi cald.

Citeste si:

pastrav cu legume

Pofta buna!

O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pastrav pe pat de legume.


Discutii despre Pastrav pe pat de legume

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.