Cocktail de creveti

Cocktail de creveti, ce minunatie culinara! Ce amestec perfect de alimente, caci, daca ar exista perfectiunea, cu siguranta s-ar gasi in acest meniu. Si Doamne, ce arome! De-a dreptul incredibil!

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cocktail de creveti:

Pentru o portie:

  • 100 de grame creveti de dimensiune medie, congelati (se folosesc cozi de creveti congelate)
  • putina sare
  • 2 lingurite cu ulei
  • putin suc de rosii
  • 2 castraveti mici si jumatate de ceapa mica

Mod de preparare:

Se pune putin ulei intr-o tigaie, se lasa se incinga, abia apoi se adauga cozile de creveti (decongelati si uscati cu un servet curat). Se lasa pe foc cateva secunde, apoi se iau cu o paleta si se strecoara foarte bine.

Se taie castravetii pe lungime, pe jumatate, apoi pe latime, in cubulete. Se curata ceapa, se taie pe jumatate, se foloseste doar o jumatate, aceasta taindu-se marunt.

Se amesteca ceapa cu castravetii, se adauga intr-un bol sau farfurie adanca, apoi se adauga crevetii calzi, se amesteca usor ca sa nu se rupa cozile, se adauga sare si putin suc de rosii.

cocktail de creveti

Acesta este cocktailul de creveti, ii spune asa pentru se serveste in pahare, cu putin suc de rosii pe deasupra.

Pofta buna!

O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cocktail de creveti.