Pizza la gratar pe blat de dovlecei

Pentru acest inceput de primavara am decis sa incerc ceva usor - si de mancat, si de facut. Am decis sa incerc o reteta de pizza putin mai altfel - fara aluat si fara gluten. Iar blatul de pizza l-am inlocuit cu dovlecel.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pizza la gratar pe blat de dovlecei:

  • 1 dovlecel putin mai mare
  • putina pasta de tomate
  • oregano
  • masline
  • salam picant
  • cascaval
  • ulei de masline

Mod de preparare pizza la gratar pe blat de dovlecei:

Am facut mai intai focul in gratar si dupa ce l-am pornit, l-am inchis si am intrat in casa sa prepar pizza.

Dovlecelul l-am taiat in rondele usor oblice, astfel incat sa maresc cat mai mult suprafata.

Am uns fiecare feliuta cu putin ulei de masline, apoi cu putina pasta de tomate. Am sarat usor si am presarat din belsug oregano - mie imi place mult :)

Am presarat putine masline taiate, am pus peste feliutele de salam si cascavalul.

pizza la gratar

Am pus feliutele astfel pregatite pe gratar si le-am lasat acolo pentru aproximativ 20-30 de minute.

Mi-a placut la nebunie aceasta varianta rapida si usoara de pizza.

pizza cu blat de dovlecel

O reteta excelenta oferita de amainbucatarie.blogspot.com.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pizza la gratar pe blat de dovlecei.