ghid pentru o viaţă împlinită

Cannelloni cu legume – de post

Cannelloni cu legume- o mancare simpla si gustoasa pentru o zi de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cannelloni cu legume:

  • 7 tuburi cannelloni
  • 100 g ciuperci
  • 100 g broccoli
  • 200 g legume congelate (morcov, mazare, porumb,ardei gras)
  • 100 g cascaval de post
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare:

Cannelloni
Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
Umplutura:
Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

cannelloni cu legume

Asamblarea:
Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.

cannelloni cu legume

Citeste si:

O reteta propusa de blogul truedelights.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Cannelloni cu legume – de post

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.