ghid pentru o viaţă împlinită

Cannelloni cu legume – de post

Cannelloni cu legume- o mancare simpla si gustoasa pentru o zi de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cannelloni cu legume:

  • 7 tuburi cannelloni
  • 100 g ciuperci
  • 100 g broccoli
  • 200 g legume congelate (morcov, mazare, porumb,ardei gras)
  • 100 g cascaval de post
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare:

Cannelloni
Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
Umplutura:
Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

cannelloni cu legume

Asamblarea:
Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.

cannelloni cu legume

O reteta propusa de blogul truedelights.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cannelloni cu legume – de post.