ghid pentru o viaţă împlinită

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara, o reteta extrem de gustoasa si simplu de preparat!

Dificultate: redusa

Ingrediente si mod de preparare spaghetti carbonara:

Asadar am folosit un manunchi de spaghetti subtiri pe care le-am pus la fiert in apa cu sare timp de 10 minute. Intre timp am facut sosul carbonara din cateva felii de kaiser afumat, pe care le-am taiat in fasii mai subtiri si le-am prajit intr-o tigaie cu foarte putin ulei. Cand s-au rumenit putin, am turnat peste ele 2 oua batute si amestecate cu parmezan ras, cca 3 linguri pline, si cu piper si praf de usturoi. Am amestecat cu o spatula din lemn, pentru ca omleta nu trebuie sa ramana intreaga. Spaghetele le-am scurs dupa ce au fiert (la carbonara spaghetele nu se clatesc!), dar nu de tot, ci incat sa ramana una-doua linguri de apa in ele, apoi am turnat omleta si am amestecat totul.

ingrediente spaghetii carbonara

Am servit cu parmezan ras pe deasupra, si mi-as fi dorit si o picatura de ketchup, de care insa, nu mai aveam la indemana.

spaghetii carbonara

Pofta buna! :)

Pe blogul caietul cu retete gasiti si alte retete delicioase.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Spaghetti carbonara.