14 Martie 2012 publicat în Retete culinare 43 share-uri

Acest tip de mancare, reteta pui in pijama, de obicei il folosesc drept aperitiv, taiat rondele arata foarte bine, dar poate fi folosit si ca fel principal alaturi de cartofi natur si un sos alb.

Este nevoie de putina iscusinta si timp, iar finalul este acest pui in pijama! Sa incepem!

Pentru a prepara aceasta reteta pui in pijama vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • piept de pui- 2 bucati;
  • carnati( de preferabil Plai, se gasesc in supermarket)- 2 buc;
  • 2 oua;
  • 100-150 gr faina de grau;
  • sare, piper,
  • ulei- 10/20 ml (pentru tigaie).
  • Auxiliare: ata.

Din necesarul de ingrediente recomandat veti obtine 4 portii ale acestei retete pui in pijama

Reteta Pui in pijama – mod de preparare:

1. Pentru inceput se ia pieptul de pui, de preferat dezosat, dar daca aveti iscusinta, nimeni nu va interzice, si se taie in doua bucati. Dupa care il batem bine, cum ar fi pentru snitel. Presaram un pic de sare si piper, pentru a se impregna gustul.piept pui batut cu piper.

2. Se ia un carnat si se aseaza peste carnea batura, si il rulam, astfel sa fie bine invelit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

3. Ruloul format se leaga cu ata dintr-un capat la altul pentru a nu se desface, iar dupa ce se fierbe aceasta se face scoate.

4. Intr-un vas destul de incapator se pune apa aprox 1 litru si cand fierbe ruloul format se pune la fiert aproximativ 5-7 min pana puiul este putin fiert, iar daca il intepati cu o scobitoare iese sange. Dupa aceasta il scoatem din apa, lasam putin sa se raceasca si scoatem ata.

5. Din faina, oua si putina sare pregatim o coca, asemenea celei necesare pentru snitele, dar putin mai consistenta. Ruloul se taie in doua deoarece este lung si va fi greu de manevrat, dupa care il punem in coca si il acoperim bine cu aceasta.

6. Punem tigaia pe foc si uleiul. Il lasam sa se incalzeasca. Iar atunci cand s-a incalzit, scoatem ruloul din coca si il punem la prajit. Avem grija sa fie bine patruns pe toate partile, scoatem ruloul si il asezam pe un servetel de hartie, necesar sa absoarba uleiul excesiv.

Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

7 . Dupa ce s-a racit se taie rondele, si se pune alaturi de alte aperitive.

Si…..nu uitati mancarea facuta cu dragoste este cea mai buna!

Va doresc pofta buna la acesta reteta pui in pijama! O reteta sugerata de blogul culinare.tv


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri