Spaghetti cu legume si afumatura

Va recomandam o reteta de paste adevarate si sanatoase, cu legume si un pic de pastrama afumata.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru spaghetti cu legume si afumatura:

Va trebuie doar dovlecel, ardei gras rosu, masline, ceapa, usturoi, cateva feliute de pastrama de casa, un ou si o mana de cascaval ras.

Mod de preparare spaghetii cu legume si afumatura:

Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se pun la calit intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, apoi adaugam si ardeiul gras taiat fasiute, pastrama taiata fidelute, maslinele fara samburi si dovlecelul facut fasii cu cutitul economic.

Dupa ce au fiert pastele, le scurgem si le punem peste legume, iar dupa aceea adaugam oul batut si mana de cascaval. Amestecam bine vreo 30 de secunde, dar atentie, se inchide focul in momentul in care adaugam oul pentru ca riscam sa se transforme in marmelada, in loc sa se formeze un sos cremos.

spaghetti cu legume si afumatura

Cam asta e...simplu, delicios si sanatos. Si nu uitati, pastele fierte "al dente", nu ingrasa asa tare cum credeti, mai ales cele facute cu faina integrala.
Pofta mare!

O reteta recomandata de foodquicklygood.blogspot.com

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Spaghetti cu legume si afumatura.