ghid pentru o viaţă împlinită

Reteta de post: Cartofi copti cu malai, rozmarin si usturoi

O reteta de cartofi copti cu malai, rozmarin si usturoi, aurii, super deliciosi, super crocanti!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cartofi copti cu malai, rozmarin si usturoi:

  • 5-6 cartofi
  • 4-5 linguri de ulei
  • 4-5 catei de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin

Mod de preparare cartofi copti cu malai, rozmarin si usturoi:

Uite cum se-ntampla fenomenul: cureti cartofii, ii speli si ii tai in cuburi/felii maricele. Ii fierbi in apa gata clocotita vreo 15 minute si ii scurgi bine.

Separat, incingi 4-5 linguri de ulei de masline extravirgin si adaugi cateva crengute de rozmarin si 4-5 catei de usturoi feliati. Lasi inca 1 minut pe foc mic, sa se infuzeze bine uleiul cu aroma rozmarino-usturoiata si te-ai facut cu un super ulei aromat, numai buna de mozolit cartofii cu el.

Pui cartofii in tava tapetata cu hatie de copt, picuri uleiul aromat peste ei, presari deasupra vreo 3 linguri de malai si niste sare grunjoasa si ii amesteci bine, cat sa se distribuie uniform toate bunataturile peste ei :)

Ii bagi la cuptor sa se rumeneasca frumos, la foc mediu, timp de 30-40 de minute, intorcandu-i de cateva ori intre timp at voila: cartofi aurii, super deliciosi, super crocanti and totally guilt free!

Pe blogul leblogpiquant.com gasiti si alte retete la fel de delicioase!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Cartofi copti cu malai, rozmarin si usturoi.