3 Martie 2012 publicat în Retete culinare 2 share-uri

O reteta de cartofi copti cu malai, rozmarin si usturoi, aurii, super deliciosi, super crocanti!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cartofi copti cu malai, rozmarin si usturoi:

  • 5-6 cartofi
  • 4-5 linguri de ulei
  • 4-5 catei de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin

Mod de preparare cartofi copti cu malai, rozmarin si usturoi:

Uite cum se-ntampla fenomenul: cureti cartofii, ii speli si ii tai in cuburi/felii maricele. Ii fierbi in apa gata clocotita vreo 15 minute si ii scurgi bine.

Separat, incingi 4-5 linguri de ulei de masline extravirgin si adaugi cateva crengute de rozmarin si 4-5 catei de usturoi feliati. Lasi inca 1 minut pe foc mic, sa se infuzeze bine uleiul cu aroma rozmarino-usturoiata si te-ai facut cu un super ulei aromat, numai buna de mozolit cartofii cu el.

Pui cartofii in tava tapetata cu hatie de copt, picuri uleiul aromat peste ei, presari deasupra vreo 3 linguri de malai si niste sare grunjoasa si ii amesteci bine, cat sa se distribuie uniform toate bunataturile peste ei :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Ii bagi la cuptor sa se rumeneasca frumos, la foc mediu, timp de 30-40 de minute, intorcandu-i de cateva ori intre timp at voila: cartofi aurii, super deliciosi, super crocanti and totally guilt free!

Pe blogul leblogpiquant.com gasiti si alte retete la fel de delicioase!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri