ghid pentru o viaţă împlinită

Peste pane cu coriandru

Pestele pane cu coriandru se preapara rapid si are o aroma deosebita. Incercati si nu veti regreta!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru peste pane cu coriandru:

  • 1 buc. file de peste
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura coriandru
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri pesmet

Mod de preparare peste pane cu coriandru:

Pestele se spala, se sterge de apa cu prosoape din hartie, apoi se stropeste cu zeama de lamaie. Se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza. Se zdrobesc fin boabele de coriandru si se amesteca cu faina. Se bate oul cu sare si piper.
Se trec bucatile de peste mai intai prin faina, apoi prin ou, iar la final prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
Pestele pane se serveste in stare calda.
Pofta mare!

O reteta recomandata de truedelights.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Peste pane cu coriandru.


Discutii despre Peste pane cu coriandru

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.