5 Februarie 2012 publicat în Retete culinare 20 share-uri

Un aperitiv usor de preparat, foarte consistent si aspectuos.

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftelute "ochi de paun":

  • 500 g carne tocata
  • 150 g branza bine scursa
  • 1 ou
  • 1 ceapa mare
  • Verdeata
  • Sare
  • piper
  • Pentru decor
  • 8 oua de prepelita

Mod de preparare chiftelute "ochi de paun" :

Se da pe razatoare ceapa. Branza se sfarama cu furculita, verdeata se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele, se adauga sare, piper. Cu mainile umede formam cheftelutele, iar in mijloc lasam o adancitura. Se coc in tigaie pe ambele parti, apoi se asaza intr-o tava captusita cu hartie de copt, se aseza in adancitura din fiecare chiftea cate un ou si se introduc la cuptor pentru 20 de mnute.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri