Oua coapte in tava de briose

Va prezentam o idee interesanta pentru a rezolva cu minim de efort un mic-dejun. Ouale ochiuri nu le mai pregatiti in tigaie, ci in forme de briose.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru oua coapte in tava de briose:

  • 6 oua
  • ulei

Mod de preparare oua coapte in tava de briose:

Ungeti cu putin ulei tava si spargeti cate un ou in fiecare compartiment.
Dati la cuptor la foc mare pana se coc.

oua coapte in tava de briose

Merg grozav pentru a face sandwichuri. Eu le-am combinat cu paine prajita frecata cu usturoi si cascaval.

Pe blogul Amainbucatarie gasiti mai multe retete interesante.

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Oua coapte in tava de briose.