2 Februarie 2012 publicat în Retete culinare 12 share-uri

Va prezentam o idee interesanta pentru a rezolva cu minim de efort un mic-dejun. Ouale ochiuri nu le mai pregatiti in tigaie, ci in forme de briose.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru oua coapte in tava de briose:

  • 6 oua
  • ulei

Mod de preparare oua coapte in tava de briose:

Ungeti cu putin ulei tava si spargeti cate un ou in fiecare compartiment.
Dati la cuptor la foc mare pana se coc.

Merg grozav pentru a face sandwichuri. Eu le-am combinat cu paine prajita frecata cu usturoi si cascaval.

Pe blogul Amainbucatarie gasiti mai multe retete interesante.

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri