Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru muschi de porc fiert in lapte:
- 1,2 kg muschi de porc
- 700 ml lapte
- 2-3 catei de usturoi
- 1 crenguta cimbru
- 2-3 crengute rozmarin
- cateva boabe pe piper
- 1 lingurita de sare
Mod de preparare muschi de porc fiert in lapte:
Asezam muschiul de porc intr-o cratita, turnam laptele si adaugam usturoiul zdrobit cu latul cutitului, sare, piper, crengutele de cimbru si rozmarin.
Punem la foc mediu, pe aragaz, pana incepe laptele sa clocoteasca, dupa care dam focul la minim si lasam sa fiarba cu capac timp de vreo ora. Din cand in cand verificati sa nu dea in foc laptele, dar daca folositi cel mai mic ochi de la aragaz n-ar trebui sa fie probleme.
Cand friptura e gata, o scoatem din cratita si o lasam sa se raceasca aproape complet inainte de a o servi. Merge la fix cu o salata de muraturi, fara alte garnituri :)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie